پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

پوکی استخوان و راهکار‌های جلوگیری از آن

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان مه‌ولات از پوکی استخوان به عنوان یکی از بیماری‌های بسیار شایع در دوران سالمندی نام برد و افزود: این بیماری در دوران سالمندی نهایت موجب ضعیف شدن استخوان‌ها و احتمال شکستگی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۳ - ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 13
کد خبر: ۲۶۲۹۹۱
پوکی استخوان و راهکار‌های جلوگیری از آن

به گزارش راهبرد معاصر، مونا نعمتی‌زاده با بیان اینکه کلسیم یکی از مهم‌ترین عناصر معدنی است که در استخوان‌ها داریم، اظهار کرد: همچنین کلسیم یکی از مهم‌ترین عواملی است که تأمین کافی آن می‌تواند موجب کاهش ریسک شکستگی و مشکلات مربوط به پوکی استخوان شود.

وی مقدار نیاز به کلسیم را در دوران مختلف زندگی متفاوت دانست و گفت: در دوران نوجوانی به بیشترین دوران میزان کلسیم نیاز است که معادل ۱۳۰۰ میلی‌گرم می‌شود.

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان مه‌ولات با اعلام اینکه میزان کلسیم برای خانم‌ها ۱۰۰۰ میلی‌گرم و آقایان ۱۲۰۰ میلی‌گرم است، افزود: لبنیات، حبوبات و ماهیان پرچرب و سبزی‌های برگ تیره از مهم‌ترین منابع غنی از کلسیم هستند.

نعمتی زاده با بیان اینکه با قرار دادن روزانه یک لیوان شیر در وعده صبحانه به همراه مقدار کمی پنیر به همراه یک پیاله ماست برای نهار و یک پیاله برای شام و مصرف مغزیجات به میزان یک مشت بسته خود فرد و مصرف یک لیوان حبوبات پخته در طول نهار یا شام می‌تواند تأمین کننده مقداری از کلسیم مورد نیاز در دوران بزرگسالی باشد.

وی افزود:، چون مقدار نیاز روزانه هر فرد به کلسیم با مواد غذایی طبیعی تأمین نمی‌شود، با مراجعه به پزشک یا متخصص تغذیه می‌توان در صورت نیاز مکمل‌های مورد نیاز تغذیه را دریافت کرد در غیر این صورت دریافت منابع طبیعی کلسیم بسیار بهتر است./ مهر 

کلمات کلیدی: پوکی استخوان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار